Hoera, ik mag mijn passie gebruiken!

Afgelopen weekend kwam een grote opdracht ten einde. Wij mochten voor Lely Center Zuidwolde haar 10 jarig jubileum organiseren. Meer dan een half jaar geleden zijn we gestart met het bedenken van een concept. Dat is altijd spannend… nieuwe klant… nieuwe producten. Gelukkig heb ik een diepgewortelde passie voor het boerenleven en na een goed marktonderzoek kon ik me perfect inleven.

Daar was ze… Greet! Een slimme boerendochter, die de boerderij van haar opa had overgenomen. Van een Meet & Greet, tot een Eet met Greet, ideeën in overvloed! Want dat is echt mijn passie, me compleet onderdompelen in de doelgroep en vanuit die gedachten creatieve plannen ontwikkelen. Uiteindelijk mochten we het verhaal van Greet verfilmen, een dream-come-true!

Twee dagen buffelen tussen de koeien! De opnames waren fantastisch en dan is het wachten aangebroken… Maandenlang leef je door, gaat het verhaal door en werk je naar dat ene moment! De première!
Vrijdag 29 september was het dan zover, zenuwachtig loop ik de hele middag heen en weer, mijn ongeduld slaat om in schoonmaakwoede. Alles waar ook maar één vlekje op zit moet schoon… en dan…

Applaus! Missie geslaagd, het doel van de klant is bereikt… Feest!

Wat is het toch gaaf om iedere dag weer je passie te mogen gebruiken.
Bedankt Lely, maar ook al mijn andere klanten!