Stoer of niet stoer een ondernemende vrouw

Gisteravond was het dan zover, het Female Event. Een beurs voor alleen maar vrouwen georganiseerd door ondernemende vrouwen. De stoere ondernemende vrouwen is een netwerkclub van vrouwen met een eigen onderneming in de regio Nieuwleusen, Dalfsen, Zwolle, Balkbrug, Staphorst. Viva Reclame was uitgenodigd om deel te nemen, nou jah eigenlijk ik dus als stoere ondernemende vrouw…

Dat zette mij aan het denken, ben ik wel een stoere ondernemende vrouw. Viva Reclame, mijn onderneming, inspireert me, geeft me rust en zorgt ervoor dat ik een zeer gelukkige vrouw ben. Want mijn creatieve persoontje doet niets liever dan mooie ‘dingen’ maken en iedere dag moet dit van mijzelf een stukje beter. De lat leggen we elke dag een beetje hoger, waar kunnen we beter in worden en hoe gaan we dat doen. Dit levert wel eens strijd op met mijzelf, aangezien goed niet gauw goed genoeg is, maar de waardering van onze klanten laat iedere keer weer zien dat deze strijd de moeite waard is.

Maar is strijden stoer, onderneem ik wel genoeg… Het was een avond waar ik met veel plezier op terug kijk en het maakt me vooral trots dat veel mensen met verwondering kijken naar onze producten en diensten. Ik voel me dus zeker wel speciaal, bijzonder dat ik dit mag en kan doen en alle andere ‘stoere’ ondernemende vrouwen geven mij voldoende inspiratie om onze lat nog een stap hoger te leggen.

Stoer ben ik niet, trots des te meer!
Stoere ondernemende vrouwen tot de volgende keer