Verras en bind je klant door drukwerk en internet te verbinden

Posted on 6 juni 2014 Under Leuk om te weten

U kent ons waarschijnlijk van onze internetdiensten, het realiseren van een website, het versturen van een e-mailnieuwsbrief of het ontwikkelen en onderhouden van een Facebook-pagina. Maar naast onze online activiteiten zijn wij ook zeer actief op het gebied van drukwerk en alles wat daarbij komt kijken.

Het proces begint bij het ontwerpen van bijvoorbeeld een uitnodiging voor een speciale opening of evenement. De uitnodigingen worden gedrukt en kunnen door ons verstuurd worden naar al uw klanten. Denk ook eens aan een gepersonaliseerde uitnodiging of mailing, waardoor u iedere doelgroep op hun eigen manier aanspreekt.

Wanneer uw klant de uitnodiging ontvangt, kan deze zich aanmelden op uw website. Viva Reclame zorgt er dan voor dat de aanmeldpagina op uw website de zelfde uitstraling heeft als de uitnodiging. Zo weet de klant meteen dat hij op de juiste plek is.

Door online aanmelden mogelijk te maken, krijgt u meer bezoekers op de website en kan bijvoorbeeld een aanmelding voor een nieuwsbrief eenvoudig worden meegenomen. Tevens is een uitgebreide kennismaking met uw producten en diensten sneller gemaakt.

Maar ook tijdens uw opening of evenement kunnen wij posters, roll-up banners, flyers, brochures, spandoeken, enz. verzorgen om uw bedrijf zo optimaal mogelijk te presenteren.

Uw klanten kunt u na de opening of evenement bedanken voor hun komst door een mailing te versturen. Verwijs hierbij bijvoorbeeld naar foto’s van het evenement op Facebook en zorg er direct voor dat ze uw bedrijf gaan volgen en de foto’s kunnen delen met vrienden.

Door uw doelgroep van A naar B te sturen, kunnen we klanten op al deze verschillende media laten kennismaken met uw bedrijf. We gaan ze eerst verrassen, dit positieve gevoel houden we vast om uw klant uiteindelijk te binden aan uw bedrijf.

Ook optimaal bereik uit uw evenement halen? Graag maken wij vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.